May 5, 2024

Är du en överklagande snoop? Har du någonsin spionat i andras makeupväskor eller medicinskåp?

Ja, tjej, jag är en överklagande snoop. Ring mig bara Harriet Spy of Makeup, även om jag inte skulle gå så långt som att kalla mig en nosy Nellie … det är ganska oskyldigt. Jag skulle säga att jag bara har en hälsosam nyfikenhet.

Ibland, och jag kan inte tro att jag erkänner detta, för det kommer ingen någonsin att bjuda in mig, när jag går in i någons badrum, jag luktar parfymerna och colognes om de är på disken, prova en lotion om jag Har inte använt det förut, och ofta – OK, hela tiden – jag öppnar med medicinskåp bara för att se vad som finns där.

ANNONS

Jag har hittat några pinsamma saker som gör det, men du vet … självklart säger jag aldrig någonting om det.

På en ny helg resa med mina flickvänner Cindy och Jen observerade Cindys lilla väska med överklagande saker på disken … det var se-igenom, så det var inte som att jag öppnade påsen … Jag plockade bara upp det och kikade in i den. Det fanns mycket cindy saker där, funktionella saker, för att hon inte är en sminkflicka. Gilla det fanns floss, band-aids, och jag tror att det kunde ha varit en liten flaska lotion, men jag kan inte vara säker på den sista.

Så ja, jag är en överklagande snoop … där sa jag det till världen!

Och du då? Är du en överklagande snoop? Har du någonsin spionat i andras makeupväskor eller medicinskåp?

ANNONS

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

P.S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published.