May 6, 2024
Uncategorized

Clinique Travel Boxes: Fall 2015

Hong Kong, London, New York, Paris!

Ja tack. Jag kan vara redo att gå i morgon, whee!

ANNONS

Var och en av dessa fyra Clinique Travel Sets, som är tillgängliga nu på Välj flygplatser över hela världen (priserna varierar och beror på plats, men de är normalt runt $ 45-60 i US), har ett annat färgtema med samordning av smink för ögon, kinder och läppar.

Alla de enskilda produkterna är fulla storlek, så du får mycket i varje låda. De är också omprövningar från den aktuella linjen, så den främsta fördelen med dessa lådor och andra resor exklusiva uppsättningar är att du måste få lite av prisavbrott. De måste vara lite billigare än vanligt pris. Och även om du inte har en knack för att lägga ihop färger, får du allt du behöver för att göra varje tema att se alla inkapslas i varje låda.

Jag gillar New York en bäst eftersom det är mycket neutrals i det …

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Självklart är det det jag skulle vilja.

Den har en blush kallad Ginger Pop, som är en av mina favoritklinque rodnar hela tiden. Det är från Cheek Pop Blush-familjen, och jag tror att de är bland de bästa sakerna Clinique gör. Bara väldigt naturlig och lätt att använda. I Ginger Pops fall ligger färgen lätt och fångar inte på några torra / flakiga bitar.

Dess kanter är också lätta att rena, så det ser inte ut som om du har två små cirklar av dolly ljus rodna på dina kinder.

åh! – Mina lila ögon i den här videon är från det grafiska kattöget jag gjorde förra veckan med Buxom Eyeshadow Bar.

Clinique Travel Box New York

Clinique Travel Box London

Clinique Travel Box Hong Kong

Clinique Travel Box Paris

ANNONS

Som alltid tack för att du tittat på.

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published.