April 30, 2024
Uncategorized

Saturday Surfing: 16 september, 2017

Mac Groundwork + Honey Lust =? Detta ögonkombination
Förutom några av de erforderliga “vuxna” saker jag måste göra på lördag morgon, som att starta tvätten, vattna växterna, får frukost, administrera lurvier till min kattleverland, etc., ibland får jag verkligen glida in Några verkliga roliga.

Liksom idag spelade jag lite med en ny ögonmakeupteknik jag har älskat nyligen.

ANNONS

Och ja, jag känner igen att jag modifierar favoriter ibland multiplar gånger varje dag (haha), men som av meow är det min nya föredragna ögonmakeupteknik i hela den breda världen!

Jag var influerad av denna instagramvideo från Alev Karsli, en Mac-konstnär från Istanbul (inte Constantinopel), Turkiet. Hon gör en dämpad bronserad glam tittar på en design som jag inte ser någonting som alls, men jag tyckte verkligen om den metod hon använde.

Du tar Matte Taupe Mac Groundwork Paint Pot Cream Shadow, lägg till några droppar av Mac nödvändig olja, blanda dem tillsammans med en pensel, såväl som tillämpa det direkt på dina lock.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Mac Paint Potter är täta krämskuggor, liksom oljan tenderar dem lite, vilket gör dem creamier såväl som enklare att blanda. Dessutom lägger oljan en subtil blank yta som bara ser gloriously naturlig ut.

Vilken utmärkt idé! Jag önskar att jag trodde på det.

Och det roliga stoppar inte där. Du kan sedan laga något som sparkly gyllene champagne mac honung lustskugga (permanent linje) ovanpå grunden.

Också, om du vill röka ut din lägre lash linje, linje den med stor gammal bronzed Mac Teddy Eye Kohl. Smaka ut det, blanda sedan skimrande koppar amorös legering precis ovanpå.

Smoksa! Det är Mac Teddy Eye Kohl med amorös legering på mina nedre lashlinjer.

Efter att jag hoppat av datorn tror jag att jag kommer att röka det lite mer, eftersom du förstår det gamla ordstävet, “french toast smakar mycket bättre när du använder ett smokey eye.”

Vänta, va? Det är inte ett ordstäv …? Tja, det borde vara, håller du inte med?

I andra nyheter, här är några skönhetsnyheter som fångade mitt (smokey eye) den här veckan …

Även om jag inte har köpt något från Athlya på en minut sedan jag sparar $$$ för att skicka Connor Claire till Mit (Hej, jag kan drömma … Mars eller Bust!), Jag har alltid gillat att de tillgodoser kvinnor av alla åldrar.

Makeup entusiaster är oroliga för att det kommande iPhone X ansiktsigenkänning inte kommer att erkänna dem utan deras smink.
Medan vi tänker på de komplexa tekniska-sociala konsekvenserna av denna extremt viktiga detalj … Vad händer om du har en liknande tvilling ?? Kommer han eller hon att kunna låsa upp din telefon? Eller kan man använda sminkprotetik för att efterlikna någon annan och låsa upp sin telefon? Också förstår du bara att någon som är tillgänglig kommer att klåka upp som Stephen King är det såväl som att använda den clownens affär med för deras ansiktsigenkänning.

Bett du tvångsmässigt dina naglar, vrid ditt hår eller plocka på din hud? Det finns en växande realisering tillgänglig som så kallade repetitiva, icke-functionella motorbeteenden, liksom den grad du engagerar i dem, kan visa din sinnesro.

Varför ha en BFF är bra för din hälsa

Har backstage skönhet förlorat sin glans?

Vem är nere för en resa till Japan!? Vi kan gå sightseeing, äta alla sushi, sedan gå fönstret köpa på några av de dolda, indie butikerna.

“Glasskinn” är nu en sak i K-skönhetscirklar.

Jag kan inte tro att jag har haft så många av dessa drycker, men aldrig pausade för att ifrågasätta vad, exakt, “essensen” är i La Croix Fizzy Waters. Ingen frickin vet!

Jag tror att skönhetsmarknaden blev överraskad av exakt hur snabbt Rihanna är mycket skönhet mörka nyanser erbjuds.

För stilentusiasterna: Art-deco glam ersätter skandinavisk stor i L.A., liksom jag är allt för det.

Vad allt kokar ner till: det handlar om grit. Angela Lee Duckworth, en instruktör blev psykolog, exponerar vilken faktor bestämmer om en praktikant kommer att lyckas eller misslyckas.

Jag hörde detta Frank Ocean under säsongfinalen av en av mina föredragna HBO-serier, osäker, såväl som jag har lyssnat på det väldigt första på morgonen de senaste dagarna. Jag gillar det.

Jag har sett såväl som återupptäckt den här videon flera gånger än jag kan räkna, men det fortsätter att spricka mig! Den del då Elmo går så svårt att hans ögon nästan höst av? HERREGUD!

ANNONS

Ha en exceptionell lördag såväl som en underbar helg, vän. Ses snart.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published.