May 2, 2024
Uncategorized

Saturday Surfing, 17 mars 2018

Chanel Le Vernis i Verde Pastello ($ 28)
Glad St. Paddy’s Day, min miljövänliga öl-älskande charmbakande kompis! Stor morgon till dig. Min allra första oro för dig på den här vackra (om än mulet) morgonen är detta: använder du grönt? Jag är … sorts. Jag använder en grönblå chanel, som jag tror borde helt räkna.

Min andra oro för dig avser Brownies (ja, brownies), liksom jag kräver din syn på detta. Det är oerhört viktigt.

ANNONS

OK … är du redo?

Ok, så, som du vet, har jag blivit tweaking mitt brownie recept i månader, långsamt men säkert modifiera det för att producera det jag hoppas kommer att vara de allra bästa darrade browniesna i Novato, liksom precis när jag trodde jag Hade min högsta go-to rechipe räkna ut, något inträffade för mig igår kväll …

Valnötter.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Rostade valnötter.

Vad händer om jag brödde valnötterna innan du lägger dem till smeten?

Vad tror du? Nästa nivå kanske …? skulle det vara värt ansträngningen?

Om du har någon typ av erfarenhet på detta område, vet Lemme. Jag tror att ugnen kommer att vara på ändå, så det skulle inte ta så mycket mer tid att skåla en handfull valnötter i en panna.

Jag kan bara piska upp i kväll.

Dessa var från Connors födelsedagsfest. Hittills har jag upptäckt att jag väljer Ghirardelli semi-söta chokladchips till Tollhouse samt Guittard Chocolate Chips, liksom jag gillar smaken mycket bättre när jag ersätter en tredjedel av rutinmässigt sockret i receptet med brunt socker. Jag känner att det bruna sockret ger dem ett karamell-y-djup, så de är inte bara underbara till nytta av att vara söt.

Okej … nu har jag troligtvis retat din underbara tand (ledsen!), Exakt hur är det med lite lättläsning? Här är några saker som fick mig att gå “hmm …” den här veckan.

Om du någonsin upptäcker dig som undrar vad doften du borde bära på någon typ av utgiven dag under din menstruationscykel … här är guiden du har väntat på!

Tydligen kan Bergamot anteckningar, som det slag i Chanel Coco Mademoiselle Intense, hjälpa dig att chill-The-Eff ut när du är PMS-ING.

ÖVERVÄLDIGAD!

Tekniskt sett har leoparder inte fläckar.

SÄG VAD?!

Ja, enligt denna förkortade historia av Leopard-utskriften. “Om du är en nörd,” säger Craig Saffoe, Curator av utmärkta katter på National Zoo i Washington, “Leopards har verkligen verkligen fläckar. De har det vi ringer till en rosette. Leoparder har en rosett, cheetahs har områden överallt, liksom jaguars har en rosett med ett område inuti. ”

Det nyaste mönstret i parfymer: dofter som är så subtila att de är praktiskt taget luktfria, som påbörjar frågan … varför heck skulle jag ha på sig parfym om jag inte kunde läcka det?

Det är dock en sak, liksom det kallas “no-parfym parfym”.

Egentligen får jag charmen att vilja ha en doft som inte får upp i allas ansikte, men jag vill också kunna däcka mina parfymer lite.

Det tar tid att omvandla Mandy Moores karaktär i det här är oss från en 25-årig dam till en dam på 68, liksom en del av stylingsprocessen innefattar att hon tar det tidigt på filmdagar, sedan fasta sitt hår i En peruklock ger Mandy en huvudvärk. (Jag får helt detta. Jag har haft några snäva uppvisningar med, som en miljon bobby pins.)

Mellan håret och sminken, tar henne till karaktär tre timmar.

Serena Williams kan bli beredd att presentera en sminklinje.

Jag har fortfarande husdesign i mitt sinne, liksom Pottery Barn Lily Pulizer Collection gör att jag vill minska vad som helst och omedelbart planera en tropisk vacay. Jag älskar allt, särskilt tapeten, liksom jag inte ens en tapeter typ av person!

Mina föräldrar gick till förra torsdagen för att se Connor, så jag höll mig upp i mitt kontor, såväl som blogged som en maniac i några timmar, liksom den här lugnande vita bullervideoen av buller av regn verkligen hjälpte mig att koncentrera mig.

Du har liknande jag krav att se mig igenom.

Någon snälla gör dessa fyllda svampar för mig.

Jag hoppas att du gör något roligt idag. Som du vet är det dagen då vi alla är? Irländska.

Jag tror att vi ska göra våra miljövänliga kläder samt huvudet så mycket som petaluma för brunch.

ANNONS

Ses snart!

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published.