March 29, 2024
Uncategorized

Saturday Surfing, 9 mars 2019

Det finns en teknik till galenskapen!
Hej såväl som glad caturday! Jag känner mig som smokey björnen som säger “bara du kan stoppa skogsbränder” på den här bilden. Jag tog bilder av smink och lyssnade på Taylor Swift och … Jo, du kan antaga exakt hur det gick. Jag raderade nästan bilderna, men eh, livet är kort. Om du kan dansa såväl som skratta åt dig själv, behöver du inte göra * allt * helt fel, haha! ?

På VIP-ämne av naglar målade jag slutligen min igår eftermiddag medan Connor var napping. Detta är två lager med Sally Hansen Mega Stamina i She-Ro. Låt oss hoppas det lever så mycket som namnet.

ANNONS

Sally Hansen Mega Stamina i She-Ro, tillsammans med Mega Stamina Base samt topplackar
Åh, såväl som vänligen anleda de något slumpmässiga gjort kanterna. Jag var lika lat för att eliminera mina kontakter eller leta efter mina cheaters, så jag kunde inte verkligen se vad jag gjorde. (Sido Obs! Om du någonsin vill ha svårt, försök att måla dina naglar när du är nästan blind.)

På den noten skulle nu vara en riktigt utmärkt tid till 1) hämta på din vanliga överklagande, såväl som 2) måla dina naglar! ?

Om du kör en Subaru? Förutom att ha på sig parfym (eller tvättar ditt hår med schampo, utnyttja materialmjukmedel eller bära nagellack eller smink), FYI, kanske du vill ta dina bilar och lastbil för en checkup, ASAP. Tydligen återkallar Subaru några bilar eftersom av kemiska föreningar som emitteras från typiska konsumentprodukter som röra med bromsljusbrytare samt göra dem värdelösa.

Kvinnor som arbetar som flygledare för Virgin Atlantic Airlines är inte längre nödvändiga för att bära slitage. Flygbolaget går med i andra större bärare i att lätta sina kappa och grooming krav efter klagomål om att de vänder kvinnliga arbetstagare till sexobjekt. Sidoanmärkning: På 70-talet hade Southwest Airlines sina flygledare bära heta byxor.

Dessa katter har en uppgift att göra: “Katter klockor i” (CCI) matchar katter anses olämpliga för standard adoption med husägare samt tjänster som kräver “gnagare avskräckande” tjänster.

Dexter Kattens hushåll fruktade det värsta när han gick saknade månader tillbaka i California Camp Fire, men han har återförenats med sin familj.

Inspirerad av designerns senaste engagemang använder Marc Jacobs Appeal gratis bröllopshändelse smink till tre LGBTQ + par.

Jag kan inte tro det här verkligen hände, men en ung dam säger att hennes ex kasserade henne eftersom hon drog honom genom att använda smink för att dölja sin akne. Allvarligt, vad?! Älskling, du är mycket bättre utan den här killen.

De finaste inställningspulverna för fet hud, enligt kvinnors hälsa och hälsotidning.

Ginseng är en O.G. Superfood, liksom du kan upptäcka det i massor av koreanska hudvårdsprodukter idealiska nu.

Åldrade till purr-fection är ett socialt program som samlar ledande medborgare som bor i assisterade boende med vänliga kattdjur.

FDA har verifierat förekomsten av asbest i vissa Claires sminkprodukter, som har stimulerat telefonsamtal såväl som ut ur bolaget för att bredda sina lagstiftningsskydd för kosmetika.

Denna lil “liten panther är så glad att äta.

4 nivåer av spaghetti & köttbullar!

En 1930-påverkad sminkhandledning

Grace Coddington är ett av mina föredragna kattdjur.

ANNONS

Jag ska dricka lite mycket mer kaffe nu … Ok, en hel del mycket mer kaffe. Vad har du på gång idag?

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published.