April 29, 2024

Saturday Surfing: 29 april, 2017

om vi inte hade ett företag över (Connors morföräldrar har en playdate med Ms Thang), skulle jag parkeras på soffan, leka med paletter och titta på midsomermudrar hela dagen LÅNG.

Jag skyller helt på Jessica för det här. Hon nämnde showen på Facebook, så jag gav det en gång, och nu är jag straight-up besatt.

ANNONS

Det är en detektiv show som ligger i en landsbygd u.k. by där du kanske tror att den mest dramatiska saken att hända skulle vara någon att få en platt cykeldäck, men noooo! Alla sorters sordid saker churn i byns seedy underbelly … människor dör vänster och rätt till onaturliga orsaker!

Det är ganska långsamt, även om de skumma saker händer, så det är inte fruktansvärt stressigt. Jag älskar det. Jag såg det varje natt den här veckan tucked under en filt med en kopp sömnstopp.

Anywho, det är vad jag binging.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

I andra nyheter … här är några saker som fångade mitt smink-lovin “öga den här veckan.

Sökandet efter Frida Kahlo på CVS fortsätter (på den noten, jag är citerad några gånger i den här delen).

Är du ett av de människor som går nötter varje gång du ser ordet “sekvens” felaktigt används i stället för “paljetter”?
Ja jag med. Men det har verkligen inget att göra med den här artikeln, förutom det faktum att det förmodligen innehåller allt du någonsin velat veta om sekvensens historia (inte sekvens).

Disney köpte bara en cool teknik som heter Makeup Lamps, som är typiska som levande filter för ditt ansikte. De målar din hud med digitala pixlar och kan lägga till smink, skuggor, ljus och rynkor.
Um … Disney? Kan du snälla räkna ut ett sätt att göra det här ta bort rynkor?!

Jag hade ingen aning om att du kunde göra det här! Tydligen kan man få sin egen skräddarsydd kevyn Aucoin sensuell hudförstärkare gjord på Bergdorfs.

Precis när du trodde att du såg din sista Unicorn, här är en kille med en unicorn skägg.

Här är en del bakgrund på de två syskonerna bakom färg och hur de använde digital marknadsföring för att vända varumärket till en av de stora aktörerna i skönhetsbiz.

Åh, Instagram, vad tänker du på nästa? Marmor Lip Art är nu en sak.

Om du inte kan få tillräckligt med rosa guld, kommer du förmodligen att älska Jouers våren 2017-samling. Super söt!

Long-wearing skönhetsprodukter som inte sitter? Ja tack!

Viseart Petite Pro Palette är så läcker!

Och bara om du saknade det, här är varorna på den läckra nya Mac Fruity Juicy-samlingen, den fantastiska och prisvärda Revlon Colorstay Creme Shadow (kan vara en bra att hålla på din lista om du går till Walgreens i helgen för Revlon Bogo 50% Försäljning på söndag, 30 april), några nya kindprodukter från IT-kosmetika och de bästa apoteket falska fransar runt.

ANNONS

Har du en episk helg, “K? Snälla gör något roligt.

Ditt vänliga stadsdel skönhetsberoende,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published.